Tuesday, December 4, 2007

Those were the days

mai jos, reclame din trecut.




masina de cusut Ileana. iata si un citat: "masina de cusut ILEANA executa, pe langa tesaturile obisnuite, tighele cu ata in doua fire, inainte si inapoi, iar prin montarea unor accesorii, stopeaza si brodeaza." ce sa vrei mai mult de la o masina de cusut?






print cu idee! ta-na-na-na!

"Nu ne intereseaza casa din turta dulce! vrem dulciuri produse de fabricile:
BUCURESTI, BRASOV si TIMISOARA" (ce copii bine informati)
Bomboanele Mona, desi cu al dracu de multe chestii in ele, nu par totusi atat de interesante ca restul gamei: bomboane fine de ciocolata CRIZANTEMA, PRIMAVARA, GAROFITA, ALPIN cu crema GIN (nu stiu daca toate au crema GIN sau doar ALPIN; si nici nu stiu ce-i aia crema GIN)
sau
Rahat cu cicoare BUCURESTI. ochei.






a! preferatele mele.

Aspiratorul IDEAL (stanga) curata: podeaua, peretzii, mobila, covoarele, hainele, tapiteria, radiatoarele etc.
mi se pare ca acel "etc" la sfarsit e genial pus, chiar dupa "radiatoare".

Aspiratorul IDEAL. Imagine...

in dreapta ne lovim de masinile de spalat electrice ALBALUX. (produse de uzinele metalurgice CUGIR)
sunt economice si usor de manipulat. tocmai de aceea, de ce så NU aratam o doamna cum citeste o revista stand in picioare pe masina de spalat?
mi se pare foarte cul.







"Nici un amator de peste nu ramane indiferent la savoarea pestelui oceanic." (categoric)







ei bine, asta mi s-a parut putin freaky. doamnele par ca sunt tinute cu arma la tampla acolo si cineva a desenat cu markeru negru peste cei care tin armele.
si numele produsului - EVA-1001 si EVA-1002 - pe langa faptul ca suna ca niste nume de operatiuni secrete obscure, ce s-a intamplat cu celelalte 1000 de tipuri de EVA? probabil nu erau atat de suave si de discrete.







Cico - "preparat din sucuri concentrate de portocale, lamai si mandarine; pastreaza gustul, aroma si culoarea fructelor naturale;"

booon. si apoi vine elementul "ceeee?!"

Cico - "bogat in substante nutritive si vitamine." Fanta nu are tupeu sa zica asta.






ta-naa! alt print cu idee. mi se pare foarte tare dalmatzianu' ala mic si fericit, care impartaseste bucuria stapanului. de focå si de pinguin (care par putin surprinsi) nici nu mai zic.






si sa incheiem seria cu pantofii de la fabrica Banatul, care ne ofera o descriere a pantofului ideal. cuvantul "trainic" m-a fåcut så zambesc. cam de cand nu ati mai citit undeva cuvantul trainic? simpatic.



Eh. Si postul ar fi trebuit sa se incheie aici. Dar in timp ce rasfoiam virtual revistuta asta cautand printuri din vremuri D.D.mult (http://www.infototal.ro/numarul3/), am dat peste acest print mai nou. Mai foarte nou. Care, pur intamplator, se afla si el acolo in serie cu printuletzele de mai sus.





Nu zice nimeni sa le comparam. Dar parca alea de sus m-au facut putin sa zambesc. Pe voi?

2 comments:

Anonymous said...

bai, da uite pana am ajuns si la comentarii am uitat ce vroiam sa zic. hm!

cred ca era ceva foarte interesant de eva-1001 si eva-1002.

a, da! 1001>5 => eva>chanel

Sahara Penguin said...

Caaat de taaare!

Oricum, aproape ca uitasem sedinta aia foto la care m-au pus sa stau langa foca aia imputita. Si trebuia sa par si surprins(a)... La naiba!