Saturday, May 24, 2008

Let's begin with Cålutzexcuse the english, i was just trying to avoid the cacofony.


asa. ei na, ca så vezi. azi a fost sårbåtoare. asa cå am lucrat putin si am zis så exploråm orasul in care ne aflåm. au trecut aproape 2 luni si noi nu am mers pe brooklyn bridge, nu am våzut statuia libertåtii decat la televizor, iar de muzee am aflat doar din flyere.

asa cå ne-am decis så mergem in Bronx.da, in bronx. unde oamenii in scaun cu rotile sunt atat de rapizi incat taie mårul intr-o gråmadå de felii subtziri. (say no to drugs, trust him)


da, in bronx. unde si såpunu' e negru.
da, in bronx. de unde voldy l-a cumpårat pe Cålutz.
si in inima bronxului am dat de mica italie. mijlocia italie este in manhattan, iar marea italie este probabil in italia. am mancat paste si am båut vin. a fost frumos.

dar oricum. am zis hai må så mergem så vedem si podu'.cålutz a zis ihaaahaaa, dar nimeni nu a inteles ce a vrut så zicå.

cred cå atunci cand o så må fac mare, o så locuiesc in brooklyn. dar asta e altå poveste.ah si da. telectroscopul care leagå new yorkul de londra. ce frumos. lumea se ingråmådea så scrie mesaje pe plåcute. cand subiectele de conversatie se epuizau (fotbal, vreme, podu nostru e mai mare ca al vostru etc), dupå 2 secunde de pauzå, ambele pårti doar fåceau cu mana si zambeau. frumos.in londra erau oamenii in tricou. cu toate cå era 1 noaptea.
e cald si la londra.
ce bine!

e aproape varå.

9 comments:

e.u.s.e.b.i.o. d.i.g.i.t.a.l. said...

pai...todo bien se pare...

silvia said...

am avut si eu un calutz din ala. inca il mai am. al meu e maro. seamana foarte bine with Calutz, ca sa zic asa.
me like ce citeste despre tine. frumos.
nu ma uita cu muzichia aia.
hai ti pup. o bere pe motoare pentru tine in seara asta :D

cristi getfit said...

Ieri m-au doborat intr-adevar cateva felii de paine si o placinta dobrogeana. Mi-a fost somn tot restul zilei si m-am simtit de parca nu mai dormisem de o luna. Da, insulina isi facea de cap. Sinteza de grasimi pornise si ma lasase fara energie. Am luat cateva guri de redbull ca sa pot conduce pana acasa.

Tudor said...

diiii cålutzule!
pun pariu ca i-a placut pe brooklyn bridge mai mult decat la telectroscop.

Doamna Brebenel said...

påi cred si eu, cå la telectroscop a stat intr-o pungå in ghiozdan

cristi getfit (cåtre el insusi) said...

laså må cristi noi så fim sånåtosi. batå-l så-l batå de ghiavol. si pe mine au vrut så må ispiteascå. a venit incornoratu' deghizat in ecler, dar am zis nu. am pupat men's health, mi-am zis in gand "douå mii de calorii te ajutå så te tzii" mi-am pus bandana si am tulit-o, nu inainte de a må uita in oglindå si de a-mi repeta "sunt sånåtos, deci exist."
pace in lume si alimentatie sånåtoaså tuturor!

cristi supersizeme said...

eu manananc dimineata la mec, la pranz la kfc si seara la lautari, unde bag sarmale si mititei, si ma simt atat de bine cu mine si corpul meu, fetele imi sug pula fara nici o problema, sunt sexy oricum as arde-o.

alin said...

nu eu am scris commentul de mai sus.

Cristina said...

Savon noire (gen black soap) din africa este o chestie tare misto. E folosit la Hammam-ul musulman (un fel de baie turceasca). Sehr gut! :)