Wednesday, June 4, 2008

Y&R



era parcå in reluare pe protv dimineata. auzeam din camerå acest pian linistitor, må duceam in sufragerie si schimbam. stiam cå avea så urmeze o orå de nimic.
in episodul de marti un actor avea 15 ani si chicå, iar in cel de miercuri acelasi actor avea treijshiceva de ani si probleme in dragoste. joi era undeva la mijloc. la o lunå dupå avea din nou 15 ani si chicå. o harababurå.

bunicå-mea, d-zeu s-o ierte, nu voia så inceapå så urmåreascå pentru cå stia cå nu o så apuce så vadå cum se terminå. o simpaticå.

si apoi, din iutub in iutub, am dat de



ah. si cum numeam maidanezii de la bloc dupå personajele din dallas. cum ne gandeam la poezioare pentru pititea (ascunselea, scuzati pitestismul) - cand numåram så vedem cine se pune... si nu stiai sigur dacå cineva trisha la numårat sau nu stia så silabiseascå.

si in loc så stai så te uiti si så zici 'ai så-mi bag pula catå mai gardu' am in fatzå, mai bine te uiti la cate garduri ai sårit panå acum.
inghetzatå.

7 comments:

eusebio said...

true...

Lu said...

ai... ce final apoteotic!

silvia said...

au schimnbat ora de difuzare a reluarii o data. viata mea era data peste cap. nu mai stiam cat e ceasul si pe ce lume sunt fara ei.

Anonymous said...

ah... cum ma binedispui tu mereu cand imi pica ceru in cap... u got skills :)

Doamna Brebenel said...

anything for the fan.
adicå orice pentru ventilator.

Anonymous said...

uan, ciu, fri pamela vrea copii, iar bobi nu o lasa, ca e prea frumoasa

Doamna Brebenel said...

ha!
da!