Thursday, February 26, 2009

mis hermanos rumanos. todo bien.

pentru ca n-am internet acaså, in weekend må mai aventurez prin cate un internet café - vorba vine - o maghernitzå care se cheamå "ali baba" si stå så cadå, are 10 calculatoare care paraie, dar care au cåsti si webcam. si n-au nici cafea. marocanul care monitorizeaza toata aceasta treaba fumeaza cui dupa cui si doar iti spune cu niste ochi rosii si un zambet pe cric, unoconbenteporfabóoo...

dar e minunat.

o gråmadå de oameni care sunå acaså, vorbesc cu prieteni/prietene prin webcam, plang cand isi vad nepotii intr-o fereastrå micå de skype.
vineri seara am stat langa o fatå care vorbea cu iubitul din republica dominicanå. el isi punea diferite perechi de ochelari de soare si o intreba cum ii stå si ea ii canta, incet, in microfon, gloria estefan.

si duminica, eu ma uitam dupa un program la cinema si langa mine se asaza un baiat. geaca de blugi, 4 ghiuluri, freza de soldat. pune castile si incepe.

[extras]

"ghitzå? ghitzå må auzi? ce faci båi fråtioare... bå aici e bine, e bine de tot. må distrez si petrec toatå ziua. fumez tot timpu fråtioare, lumea e foarte ok si bunå, te ajutå. nici nu te enervezi pe ei. nu e de båtaie, nu e nimic råu. doar de fåcut prieteni. si aoleo ce ametit sunt. azi la 10 m-am culcat oleacå. acu sunt rupt.
...
hai fråtioare, må duc så mai fumez umpic cå-s varzå, tre så-mi revin cå la noapte iar.
e si de muncå si e bine.
hai ai grijå de tine. vorbim.
papa."

:)
deci se poate.

2 comments:

T ! said...

hai ca se poate.

astept povesti si despre doamnele emancipate (genul care incep orice dialog cu "fataaaaah") ce isi descriu bucuria resimtita de pe urma unei cesti de cafea baute in cochetele cafenele malasañeze

eusebio said...

miere