Thursday, October 8, 2009

i go by many names.

am pornit cu mihnea si m-am dus in viatå cu zaru' ca la nu te supåra frate.

apoi in germania am ajuns mineea sau miha, unde toatå lumea credea cå sunt vreo pizdå, vreo bunåciune de-a romaniei de care vedeau ei de bratele fotbalistilor. e, n-a fost så fie da' io tot depularizat am ramas la catalog.

apoi in paris. mishnea mishoo si in cele din urmå michel. niste colege australience s-au gandit ele la o reteta si era gen mick?neaaa. da. deci michel.

apoi in londra unde era "whatdidyousayyournamewas? oh right. that."

apoi in ny, unde am ajuns la Bob. bob era ok. din cand in cand mai apelam la fred, cand mergeam la burgeri in madison square park si trebuia sa-ti lasi numele så te strige cand e gata. foloseam fred pentru cå voldy (voldemars) era in fata mea si deja folosea bob. (care si el cam cu aceeasi problemå + cå el primea gen "aaaa ca ala din harry potter" si i se cam luase)

apoi in madrid. unde m-a mancat in cur si am apucat så le zic cå da, må cheamå si ionutz care ar fi un fel de juanito...

si ajung in toronto. hop una doua patruzeci si nouå - romeo. pula. romeo nu mai fusesem pana acum.
romania - romeo eee? get it?

oricum de la telenovelå la shakespeare. (sau la båiat de pe sf vineri de-si usucå rufele pe parabolica lu' vecinu si pe ta'so il cheamå elvis si pe må'sa o cheamå "få", acum fiecare o ia cum vrea)

hai steaua!

No comments: