Saturday, October 24, 2009

intrå in companie, du-te la lift*. adunå cifrele din data, luna si anul in care te-ai nåscut, pana cand iti då un numår mai mic sau egal cu numårul etajelor din clådire. ce numår iti då, du-te la etajul åla. plimbå-te pe-acolo. du-te la toaletå, spalå-te pe maini. gandeste-te ce plante ai pune si unde. dacå deja existå plante la acel etaj, få o listå cu ele, pentru a downloada mai tarziu poze artistice cu ele si få-ti-le screensaver. la care så te uiti.

intoarce-te la lift. acum adunå cifrele din data luna si anul in care s-a nascut o persoana de sex opus. dacå då acelasi etaj, te iubeste si trebuie så fii toatå viata cu persoana aia si te intorci si te mai plimbi incå o datå pe-acolo.

dacå nu, du-te la etajul åla. mai plimbå-te si pe-acolo, uitå-te prin jur, vezi ce au etajul tåu si etajul åla in comun.

adunå etajul tåu plus etajul celålalt si adunå apoi toate etajele (dacå sunt multe, suma lu gauss e primu plus ultimu ori cate numere sunt supra doi) si få scåderea in asa fel incat så nu dea cu minus. ce numår iti då il scrii pe google si mai scrii ceva, ce vrei tu, gen gogosi, så fie "x gogoshi" dai la poze si iei numårul åla, X, de poze si le lipesti la al doilea etaj la care ai fost.

*dacå existå doar scåri, as alege o scarå in functie de vreo sumå d-asta dubioaså (suma intre data nasterii, numåru de la pantofi si cm de pulå) si as scrie o poveste de atatea cuvinte cu markeru pe ea.

+ o caterincå
+ o curiozitate
+ o barfa

-------------------------------------------

of, ce-as mai face fårå feisbuc?

No comments: