Saturday, November 28, 2009

the cat empire


si acum 3 ani si acum, m-au rupt.

concertul sold out, era lumea si-n aeru din urechile båietilor de la pupitru de sunet. dar ne-am targuit pe-afar, am dat din coate si-am intrat.

erau douå zone. cea de 19+ si cea de 19-.
cea de 19+ avea bar iar cealaltå avea tot in fata scenei. nu te puteai duce cu paharul in fata scenei. asa cå am båut repede si ne-am strecurat. cat de in fatå am putut, pana au inceput så se uite urat la noi cå ii dådeam de pe locurile lor bune sau ne asezam in fata lor.

incepe concertul. uaaaaaa. nu mai suna nimic ca pe cd - pe principiul cå d-aia ai cd - si d-aia ai venit aici. bå sunt oameni pe care ii bucurå må så cante. cum se alimenteazå reciproc si improvizeazå tot felu de chestii doar de fun. si se observa.

mai putin pe un cerc de o razå de 3 m in jurul meu.

må uit in stanga, un båiat filma. am observat cå filma cand m-a rugat politicos så incerc så nu-i mai fut cate una peste cap cand imi aduc mainile de sus, pentru cå il mishc. eu am incercat så-l protejez da' nu m-oi sherpui acu dupå fiecare melodie ca pe tv klumea din Sakakah.


da tu ce faci må?
(like) filmez concertul.
ESTI la concert. vrei så te bucuri tu dup-aia in sufragerie?
da, (like) il pun pe (like) youtube pentru (like) viewuri.
påi si din fatå te-ai gandit si tu så-l filmezi? n-ai zoom?
(like) sunetu e mai bun. (like) duh

må uit våd cå n-are bråtarå de bar.

tu nu bei?
nu (like) am (like) 18 ani.
pff. filmeazå må.

calc pe ceva. ridic, un fular. presupun cå e al celor din dreapta: el si ea, fårå bråtåri de bar.

e al tåu?
da mersi.

el o tine pe ea - sau doar se bucurå cå existå langå el pentru cå isi poate odihni mana pe ea si dacå ar fi avut o cafea, i-ar fi asezat-o probabil pe cap si ea ar fi fost ok cu asta, pentru cå nu s-ar fi miscat destul så arate cå nu-i ok cu asta. cum de naiba a cåzut fularu åla de pe ea? il avea deja pe jos? a venit cu el impingandu-l cu piciorul?

dati må alcool la copii.

asa cå m-am dus titirez mai central la gålågie si impingårealå. si ce mi s-a intamplat de atunci incolo, nu poate fi decat ascultat.

1 comment:

June Ogilvie. said...

lol fularul lol el lol ea