Wednesday, December 23, 2009


in cazul in care cainele dvs zboarå pe deasupra cosului de gunoi, nu uitati så curåtati dupå el.

urmand sågetzica, incercati så strecuratzi cåcatul zburåtor - simbolizat in desen de cåtre gråmåjoara aceea albå din spatele cainelui zburåtor - printre cainele dvs si cosul de gunoi, sau pe unde considerati dvs cå existå mai mult loc. o datå ajuns in cosul de gunoi, cåcatul zburator va cådea si va ramane acolo, pentru cå asa este drept.

aveti grijå så nu nimeriti marginea cosului de gunoi, pentru cå atunci cåcatul vå cådea inapoi in sus, plutind cu nonshalantzå si va trebui så-l aruncati din nou la cos.

pentru cainii mai incåpåtzanatzi care vor så leviteze numai si numai deasupra cosului de gunoi, acoperindu-l in totalitate, nu trebuie decat så vå ganditi la un simplu joc pe care så il efectuati cu animalul dvs de companie preferat. luati o nuia, o cracå mai micå de pe jos, de oriunde din apropierea dvs si aruncati-i-o cat mai departe. aveti grijå ce obiect luati de pe jos, ca nu cumva så råniti vreun copil aruncandu-l. dacå nu gåsiti decat o piatrå, indiferent cat de mare, UITATI-VÅ inainte så o aruncati!

si aveti si grijå cat de departe il aruncati, så nu ajungå in stradå, pentru cå oamenii nu sunt obisnuiti så vadå caini zburåtori iesindu-le brusc in fata. acestia s-ar putea speria si ar putea cauza un accident.

o datå ce cainele dvs a luat-o la goanå, iar gura cosului de gunoi este liberå, actionati!

chiar dacå pare complicat si pe alocuri neplåcut, bucuria pe care un caine zburåtor o aduce ståpanului såu este de nepretuit!

No comments: