Thursday, May 13, 2010

walls t

mi-am spart putin capu, m-am plimbat cu limuzina, m-au dat afarå dintr-un bar in financial district pe motiv cå nu am varsta legalå så fiu acolo.

påi normal in pula mea cå pari de 14 ani cand pe langå tine sunt numai dinozauri, toti la costum, fluturand carduri carde mai de carde mai infinite, puternice si dåtåtoare de "siguranta zilei de maine" si manjite de alb fin de columbia. wall street era peste stradå, pizdele era plenty, totul e de film.

radeau tinandu-se de butonii de la cåmashå. good times.

s-a intamplat så apuc så må duc så må pish in baru åsta, panå så må dea afarå. toaleta, ca si liftul, aduce diversi oameni impreunå care au acelasi scop. acela de a te pisha, måi, nu vå ganditi la prostii.

si l-am våzut pe unu, bå, pårea atat de trist, dar ATAT de trist incat ziceai cå a venit de fapt la baie sa plangå cu pula in veceu, ca oricum de plans uitase de eheeeheeheeee

må rog. poate se gandea cå papagalul Kakapo e pe cale de disparitie.

m-am limpicåit pe manutze si m-am intors in sufletul distractiei. pentru cå imi place så petrec. da da. o da. si apoi mi-am comandat de båut, s-a uitat ala la permisu meu de conducere si zice apoteotic. id-ul åsta nu e bun. si intreb de ce. pentru cå a expirat in 2003.

?

stai frate cå atunci a fost fåcut. dacå expira in 2003, de ce naiba mai ai data aia 2013 acolo?

nu, cå e fals.

am zis fine, fuck it. am fost escortat - am så zic cåtre zona de fumåtori, si nu afarå - de unu dintre bouncerii barului. spre iesire am dat de prietenu meu din toaletå. of cum mai radea tinandu-se de butonii de la cåmashå.

m-am urcat in taxi rapido rapido si nu stiu de ce, dar am inceput så rad ca bou'. "mergem in brooklyn" i-am zis.

of mamå, de-ai sti cum e de fapt acolo unde era cat pe-aci s-ajung.


No comments: