Friday, June 25, 2010

biat

m-am culcat la 6:30, ca så må trezesc la 7:30, ca så ajung la intalnire la 9:30. care a fost cam degeaba. nu-mi mai amintesc nici apa de la dush cum era. stiu doar cå mi-am luat cu mine o pungå neagrå in buzunar in caz cå vomit pe tren.

am mai fåcut asta cu punga de mai multe ori. punga iti då un imbold, iti då incredere. dacå stiu cå e acolo, mi-e mai bine, må pot uita la copaci. altfel e gen, a vreau så boråsc unde så boråsc uite må vede oamenii åstia unde så boråsc as bori vreau så boråsc ah ah ah. se nasc probleme.

e, acum, m-am urcat pe tren, cu pungå cu tot. pe tren e bine, e råcoare. ce am invåtat in tot acest timp, e cå dacå esti incå pishat de beat si trebuie så ajungi undeva, dacå incerci så fii om si så te aduni, nu te ajutå cu absolut nimic. ba ti se face si mai råu.

e mult mai ok så fii plantå.

am 3 statii panå in union square si apoi incå una mai lungå pana in grand central. hai cå pot, am si punga. e ok. ochelari de soare, muzica e tare, am inceput så dansez pentru mine, pe tren.

am ajuns si la intalnire.

dupå care m-am culcat sub birou.

5 comments:

Anonymous said...

tare esti mata slabut-mihneluta ---
aud ca te intorci la biz din dor de supa de pui!
domnisoarelor! doamnelor! domnilor!
CINE MAI FACE ASA CEVA.

Mrs b said...

Pai da, mananc sănătos, alerg in fieecare dimineața si mă duc la gym. De unde ai vazut tu la revista biz ca io știam ca nu se mai face ca nu le a placut poza mea.

Anonymous said...

bine.

Doamna Brebenel said...

bine måcar cå e bine.

Andrada said...

This is so Seinfeld. De fapt...this is so George...